lessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/clients/client1/web2175/web/wp-content/themes/theme52468/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /var/www/clients/client1/web2175/web/wp-content/themes/theme52468/style.less Diabetische voetzorg | Voetzorg Lierop

Diabetische voetzorg

Voeten van diabetspatienten hebben extra zorg nodig. Door problemen met de suikerstofwisseling kunnen voetgewrichten stijf worden en minder goed functioneren. Dit geeft een groter risico op eeltvorming, dan kan leiden tot wondjes  en tot een ulcus. Advies en behandeling van een Paramedisch Chiropodist is nodig. Zij  herkennen, behandelen problemen rondom de diabetische voet en controleren op gevoel, beweeglijkheid en temperatuur. Om ernstiger te voorkomen is het verstandig om uw voeten regelmatig te laten controleren door een Paramedisch Chiropodist.

Een keer per jaar zal er een volledige voetscreening worden uitgevoerd, mits deze niet gescreend wordt door een podotherepeut.  Dit tbv een goede preventieve zorg en om adequaat te kunnen reageren op optredende complicaties. VoetZorg Lierop heeft samenwerkingsovereenkomst(en) met podotherapeuten in de omgeving.

 

 

 

 

 

Voetzorg Lierop